В началото на годината британската поп икона на Стинг тихомълком продаде правата на целия си каталог със самостоятелни парчета на „Сони“ за немислимите 260 млн. долара. По този повод русокосият певец заведе съпругата си Труди, с която са заедно вече 39 години, на обиколка из казината в Лас Вегас.

 Щастливата двойка от третата възраст беше изловена от папараци пред една от най-бляскавите игрални зали в Греховния град, а свидетели твърдят, че 71-годишният певец и половинката му доста са се позабавлявали и вътре в нея.

Непотвърдената информация на клюкарската платформа ТМZ гласи, че богатите английски пенсионери са изгубили не по-малко от 100 хил. долара в игра на рулетка, като през цялото време са се заливали от смях на профуканите пари, които за нормален човек сигурно са цяло състояние. Нямаме данни колко редовно двамата се отдаван на хазарта, но психолозите твърдят, че този вид зависимост се развива най-бързо и най-лесно.

Двойката, облечена небрежно, след това се отдаде на кратък обяд в луксозния ресторант „Киприани“, преди да се прибере в хотелската си стая. Докато Труди носеше тъмни очила, Стинг, чието истинско име е Гордън Съмнър, изобщо не се прикриваше от феновете и с удоволствие раздаваше автографи. Според близки до семейството източници двамата съпрузи са били придружавани в Лас Вегас от най-голямото от 4-те си деца – наближаващият 50-те Джо Съмнър, който свири в акомпаниращата група на концертите на баща си.

Източник: "Уикенд"