Помним я като мъничко момиченце, което, за щастие, беше на твърде невръстна възраст, когато родителите й Иван Христов и Вихра Петрова се разведоха. За щастие, защото скандалът около раздялата им бе огромен, а медиите с години не спряха да "душат" около него.

Знаем, че причината за това беше скандалната, за мнозина, афера между Иван и Ирина Тенчева, които обаче доказаха, че любовта им е била истинска и все още са заедно. А Ава - щерката на Иван и Вихра, се разбира отлично и с двете си семейства към момента.

Стига, бе!! Ще познаете ли дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова?! (СНИМКИ)

Именно Ава събра очите на всички днес, когато Вихра показа нейни снимки. "Това е красивото ми дете", написа Петрова, а потребители хлъцнаха от изненада, защото много от тях не успяха да разпознаят на фотосите "малката" Ава.

Стига, бе!! Ще познаете ли дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова?! (СНИМКИ) - Снимка 2

Момичето, което вече е супер гадже, е "дръпнало" доста на височина и е по-високо от родителката си, както и от самия Иван Христов. Ава не ползва фотошоп и филтри като болшинството от съученичките си, а като гледаме, не са й нужни.

Тя е стройна, с дълга тъмна коса, пораснала и със сигурност доста разхубавена. Е, предполагаме, че има и гадже, но то се пази в тайна.

Източник: Crimesbg.com