Все по-неадекватно за възрастта си и възрастта на собствената си дъщеря, се държи Мара Отварачката. Защото подобни изцепки по биха прилягали на годините на тийнейджърката Марая, отколкото на 42-годишната й родителка. Без значение дали годинките й личат, или не - всъщност, то с фотошопа на никого не му личат...

Напоследък Мария тотално е сдухала и не спира да провокира с моцарелите си, главно със зърната им. Преди часове тя буквално предизвика взрив в нета като си натопорчи зърната на снимки - ачик-ачик, все едно е гола.

Мара е облечена в синя вълнена и тясна рокля, която допълнително вади на преден план стърчащите й "израстъци" - явен и може би единствен акцент на фотото. И, разбира се, разкритията не закъсняха. Близки до обкръжението на Мария издадоха "тайната" й.

"Тази хептен се е влудила да се прави на изкусителка. От доста време насам не застава да се снима за подобни фотоси, без да си "натопорчи" балконите. И го прави по най-стария и лесен начин. Взима кубче лед и го разтърква по зърната си, които веднага щръкват. То това е ясно от време оно, но не е ясно за какъв чеп й е нужно на Марчето. Щото остарява ли, що ли?!", коментират запознати.

А в мрежата е ясно - певачката получи и солидно доза смях, и завидно количество неприлични предложения.

Източник: Crimesbg.com