В нечуван скандал се превърна песничката на Слави Трифонов за Лена Бориславова, която я нарича "хищна хиена", "мустаката кака Лена" и още ред далеч по-обидни и брутални епитети. Действително сценаристите на Славчо са пресолили манджата и сега Лена е завела дело, което е малко вероятно да не спечели.

Тук въпросът обаче е защо никой от семейството й не я защити и не порица Слави публично. Направи го само годеникът й Мирослав Иванов, когото отдавна наричат "рогоносец", заради предполагаемата любовна афера на Бориславова и Кирил Петков.

Знаем, че Лена е от добро и сплотено семейство. Баща й Здравко търгува с медицински консумативи, жена му е към човешки ресурси, а сестра й Маргарита е лекар във Франция. Цялото семейство винаги е било задружно, но нито един от тях не изказа възмущение и гняв от песновката. Не го направи и бъдещата свекърва Димка, която не застана зад думите на сина си.

"Наистина е много странна тази реакция или по-точно липсата на реакция. Ако това го чуя за дъщеря си, ще помета с тях жълтите павета, а тези хора нищо. Срам ли ги е от нещо, какво ли?! Да не би щерка им наистина да е преминала границата и да нямат очи да я защитават пред народа?! Има нещо тук, но те си знаят", коментират в нета.