За никого в Холивуд не е тайна, че актьорите Тоби Магуайър и Леонардо ди Каприо са най-добри приятели и често излизат на лов за мачки заедно. И докато Лео твърдо държи на принципа си да не си ляга с дами над 25 години, звездата от „Спайдърмен“ го удари в земята миналата седмица.

49-годишният Тоби беше заснет от папараци в компанията на ослепителната актриса Лили Чи, която току-що навърши 20 години. Двамата, облечени изцяло в бяло, посетиха купон за 4 юли, без да оставят никакви съмнения, че са заедно.

За разлика от Лео, който е вечерен ерген, Тоби има зад гърба си 1 брак и развод. През 2016 г. той се раздели без скандали с дизайнерката Дженифър Майер. Тя му роди син и дъщеря, които сега са на 17 и 15 години – доста близо до възрастта на новото му гадже.

20-годишната Лили Чи тепърва ще играе своите големи филмови роли. Засега тя е играла само в сериала „Сорвиголова“ и в драмата „Новият Амстердам“. По-известна е като модел, чиято цена нараства с всеки ден.

Тийнейджърката Лили е била забелязана да се разгожда в търговската част на Ню Йорк с баща си от агент, който набира момичета за модели. Малката красавица се съгласява да позира и само след месеци изкарва хиляди долари. Рекламирала е марки като „Ливайс“ и „Найк“. Има над 2 млн. последователи в социалните мрежи.

Източник „Уикенд“