Лейди Гага се готви за съвсем скромна сватба – без гости, дълъг шлейф и шаферки. 38-годишната звезда сподели неотдавна подробности в шоуто на Джими Кимъл, които изненадаха и самия водещ.

„Още не сме решили кога да се оженим. Може би просто ще отидем в съда, ще подпишем двамата и след това ще поръчаме китайска храна за вкъщи“ – сподели певицата. Тя не оцвети с нюанс изявлението си относно това дали е доволна от това решение, или не. Все пак сватбеният ден е един от най-запомнящите се в живота.

Случайно или не, избраникът на звездата е Майкъл Полански – бизнесмен, далече от света на шоубизнеса. Завършил е в „Харвард“ и са занимава с инвестиции и предприемачество. Явно е заможен човек, но и скъперник – коментират фенове.

Романсът между двамата започва преди около 4 години. Запознават се на парти на общ приятел, с когото Майкъл работи. Всъщност майката на Лейди Гага първа се запознава с Полански и го харесва за съпруг на дъщеря си.

Въпреки че минава достатъчно време до официалното обявяване на годежа им през април, моментът определено ще бъде запомнен. Според Лейди Гага Майкъл й предложил брак с невероятна скромност и уважение към нея.

„Бяхме на пътешествие, скално катерене. Той не ми предложи на върха на скалата, както може да се очаква. Слязохме долу, просто се разходихме и тогава той попита дали може да ми направи предложение“ – разказва в интервю певицата.

Разбира се, отговорът й бил „да“.

"Двамата са "червиви" с пари, бива ли да са толкова стиснати?" - възмущават се фенове на певицата.

Източник: „Уикенд“