Енрике Иглесиас не е запознал Анна Курникова с баща си!

Енрике Иглесиас пази любимата си Анна Курникова. Испанският идол все още не е запознал половинката си със своя баща големия изпълнител Хулио Иглесиас. [caption id="attachment_523902" align="aligncenter" width="300"]Енрике Иглесиас Енрике Иглесиас шашна света с тази истина[/caption] 42-годишният певец наистина е признал, че баща му не познава топ тенисистката от миналото. Двамата с рускинята са заедно от шестнадесет години, но бащата не се е запознал с гаджето на известния си син.

Обяснението на Енрике е ,че двамата никога на се са засичали в една и съща държава.И поради това не е станало запознанството.

„Някак си звучи малко странно баща и син да не са се засичали по едно и също време на една и съща земя. Все пак са роднини. Или Енрике се притеснява от нещо от баща си или причината е още по-дълбока”, недоумяват близки до певеца. Енрике Иглесиас е третото дете на Хулио Иглесиас, испански певец с еврейски корени и филипинката Изабел Прайслер. Майка му е журналистка и двамата с баща му се развеждат през 1978 година. Година по-късно баща му се мести в Маями, Флорида, за да продължи с музикалната си кариера. През 1985 година, след като дядото на Енрике и Хулио-младши е отвлечен от терористична организация, те се местят в Маями, при баща си, за тяхна безопасност. Но баща им е твърде зает с кариерата си на певец и те са отгледани от бавачаката си. От 15-годишна възраст Еврике Иглесиас тайно пише текстове на песни и се занимава с музика, но не иска семейството му тогава да разбира. Приет е да следва „Бизнес администрация” в университет в Маями, но напуска година след приема си. И така стартира музикалната си кариера.Днес пише текстове на песни и за своите колеги. Признава, че след като те станат хитове, удоволетворението му е пълно. Бащата на Хулио Иглесиас и негов дядо дни дни преди смъртта си обяви, че ще става баща за четвърти път. Неговата втора съпруга, 42-годишната американка Ронна Кейт бе бременна с четвъртото му дете, а той бе на 90 години. Гинокелогът Хулио Иглесиас Пуга има от първия си брак двамата сина-испанския певец Хулио Иглесиас и брат му Карлос. Някои подозират, че Енрике не иска да запознава половинката си с баща си, защото Хулио е доста палав, също като баща си. Затова винаги отлага този момент, шушукат из музикалните среди.