Досущ като баща си. Щерката на Юлиан Вергов - Алена Вергова изригна яко и взриви нета, защото е бясна. Докато майка й - Ирина Ялъмова се слави като кротка, деликатна и спокойна жена, то дъщерята е огън - също като тате.

Алена многократно е заявявала, че не понася простотията и липсата на възпитание, камо ли неуредиците, които са из цяла София. Предизвикани, разбира се, от тъпанари.

Затова и Алена нададе вик, за безразборното паркиране на колите из столицата, в дните, когато няма Синя зона. Вергова видяла с очите си как пешеходците не могат да минават, родители с детски колички жонглират като побъркани, хаос отвсякъде.

"Алооу, селяндури прости! И като ви казвам селяндури, нямам предвид къде сте родени, а как се държите, простаци. Ясно ми е, че за вас няма по-готино нещо от събота вечер, когато Синята зона не работи, но това далеч не значи, че може да паркирате, където си искате и още повече да задръстите площад "Гарибалди", който е пешеходна зона. Откъде да минат хората, възрастните, тези с бебетата в колички, всички нормални пешеходци?! Да летят ли?! Хайде малко по-цивилизовано и културно, а?!", разпени се Алена и с пълно право.

Помним, че фурията е влизала в лют спор и с родния си баща преди време, което ясно показва, че е с вроден характер.

Източник: Crimesbg.com