Енрике Иглесиас загуби 800 милиона евро. Синът на Хулио Иглесиас се отказа от наследството си, с което отхвърли състояние от близо милиард евро. Музикантът от години е в лоши отношения с баща си, с когото дори не си говорят. Очевидно ситуацията до толкова се е влошила, че Енрике отказва дори да вземе парите на баща си.

"Отношенията им са толкова лоши, че понякога минават години преди да си проговорят отново. Не се чуват дори по телефона", разкрива източник, близък до музиканта. 

 

Енрике е категоричен, че не желае да има нищо общо с баща си, с когото са в конфликт от десетилетия. Музикантът смята, че сам е направил състоянието си, а Хулио често казва, че дължи на него успеха си в света на музиката. В крайна сметка двамата музиканти са влошили отношенията си до толкова, че не смятат да се връщат към сдобряване. Хулио дори не общува с внуците си, родени от брака на Енрике и Анна Курникова.


Енрике е едно от осемте деца на Хулио Иглесиас. Той е роден от брака му с Изабел Прейзер. От настоящата си съпруга има още осем деца. Музикантът направи състояние от музикалните си изпълнения, но освен това има и бизнес инвестиции в козметични компании, алкохолни компании, винарска изба, автомобили, частни самолети и други.