Финалът на "Ергенът" наближава, а на Алек Младенов му става все по-трудно да избере победителката. Прави впечатление обаче, че от доста церемонии на розата, той винаги дава първата роза на Надежда Вишева или "кукуто", както я нарича.

Дори Магдалена Томова мина назад, а му беше първоначалната любимка. Защо ли?! Ами, защото Надето го играе сериозна, отговорна, здраво стъпила на земята жена с дете, жадуваща да открие истинската си любов. Верно ли?!

Доста хора щяха да й се вържат, ако наблюдателни потребители не й бяха погледнали профилите в мрежите и не бяха видели снимки, досущ като тези, за които обвиняваха Валерия Дакова. Само че Вал няма дете и няма на кого да дава пример...

Надежда Вишева се пуска провокативна, разголена и дори се видя, че задницата й е татуирана. Досега тя не беше признавала в предаването, че има татуси по себе си и отново се коментираха само тези на Валерия.

"Валерия поне е истинска и не се прави на хрисима, докато тая Надежда е такава скрита лимонка, че тъпият Алек ако избере нея, ще се чуди откъде му е дошло", коментират в нета.

Впрочем това и се говори, че си тръгва с Вишева, което предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com