Което не става, не става. И понякога дори всички усилия, които полагаш, за да харесаш някого, са без резултат. Това явно важи и за отношенията на Катето Евро с новата приятелка на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева. Актрисата и моделката са се изтрили от ФБ и са престанали да се следват, а близки до Кадиев разкриха, че Катето така и не успяла да приеме избраницата му.

Знаем, че Евро е близка, дори повече от близка, с бившата жена на Сашко и майка на дъщеря му - Таня Тончева. Двете продължават да си говорят на "маме", а това със сигурност не се нрави на Чоева. Ивелина приема добре дъщерята на Сашо, сближила се е с нея, но очевидно Катето Евро си поддържа мнението, че раздялата на родителите вреди на внучка й.

Актрисата се опита, направи усилия да приеме Ивелина като дори я покани на рождения си ден миналата година, но въпреки напъните, отношенията им са все така ледени.

Припомняме и че в деня, когато Сашо Кадиев предложи годеж на Ивелина миналата Коледа, го направи само пред нейните родители, а Катето я нямаше. Това учудва всички, защото Еврото е много народен, много ларж човек и подобни изблици са й чужди. Но, в крайна сметка само тя и Чоева знаят какво ги отдалечава.

Източник: Уикенд