За никого не е тайна, че Сашо Кадиев пуши като комин, но очевидно няма никакви намерения да се откаже от вредния си навик.

Преди броени дни той бил засечен да си купува цигари от уличен павилион в центъра на София като в същото време бил с поредния фас в устата си.

 

Докато чакал да бъде обслужен, синът на Катето Евро тръскал пепелта от цигарата си в близкия кош за боклук. 40-годишният актьор не пропуснал да се ожали на продавачката от големите горещини, а тя пък му се чудела, че напук на мрънкането, бил облечен с риза с дълъг ръкав.

Кадиев започнал да злоупотребява с никотина още в ученическите си години, но майка му не му правела забележки, тъй като самата тя е заклета пушачка. Навремето звездата от „Оркестър без име“ се заричала, че ще вдигне паметник на онзи, който й помогне да откаже цигарите, но това така и не се случило.

 

Както казват „Крушата не пада по-далеч от дървото“ и Кадиев също няма никакви намерения да се отказва от вредния си навик. Дори годеницата му Ивелина Чоева не успяла да му повлияе положително. За манекенката се знае, че от години води здравословен начин на живот и поради тази причина не спира да настоява любимият й да спре тютюна. За да й угоди, той минал на електронни цигари, но малко след това отново се върнал към класическия вариант.

Източник: Уикенд