Роуз Ханбъри може да се окаже главен герой в доминираща конспирация около британските кралски особи - и този път тя не се корени в слухове за изневяра.

40-годишната Ханбъри се появява на първите страници на вестниците заради връзката си с принц Уилям, тъй като въпросите за местонахождението на принцеса Кейт Мидълтън продължават да се увеличават, но сега изглежда, че част от обзавеждането на дома ѝ е под въпрос.

Интернет изследователи откриха различни фотосесии на Ханбъри и съпруга ѝ Дейвид Чолмъндели, седми маркиз на Чолмъндели, които позират в различни стаи на дома им в Хоутън Хол, Норфолк, Англия. Снимките - основно от профил в Vanity Fair от май 2013 г. и материал във Financial Times от май 2023 г. - показват двойката да позира до различни ориенталски декоративни елементи, за които се твърди, че са били заграбени от Китай по време на династията Цин.

Медиите съобщават, че Сара Роуз Ханбъри - известна още като Лейди Роуз Ханбъри - е отрекла слуховете, че тя и принц Уилям са имали връзка. 40-годишната маркиза от Чолмондели наруши мълчанието си по въпроса чрез изявление, споделено от нейния адвокат. „Слуховете са напълно неверни“, каза правният екип на Лейди Роуз, според Business Insider. Изданието отбелязва, че дворецът Кенсингтън е отказал да коментира спекулациите.

Източник: usmagazine.com