Старост – нерадост не прости и на рок иконата Ози Озбърн, който наскоро бе щракнат от папараци в немощно състояние, придружен от асистентка. В последните години бившият вокалист на „Блек Сабат“ не се появява на публични места, явно осъзнавайки положението си.

Едва тези дни рок ветеранът бе щракнат от папараци, придвижвайки се с бастун и придружен от асистентка по посока на административна сграда на Бевърли Хилс. 73-годишният мъж приличаше по-скоро на възрастен пенсионер, който се придвижва с усилие, за да вземе поредната си пенсия, примерно...

Ози Озбърн се е отказал от типичния си черен грим, от тъмните очила и боядисаната в гарваново черно коса, с които десетилетия приличаше по-скоро на траурен агент, отколкото на същество от Ада, за което се представяше.

Миналата година рок вокалиста заяви, че не иска да изживее последните си години в „откачената Америка“, но сега явно е обърнал плочата. Ози си дал ясна сметка, че най-добрите лекари са в Бевърли Хилс и ако се върне в родната си Англия, все едно сам би изкопал гроба си.

Макар че страда от Паркинсон и от деменция, Ози Озбърн все пак напомни за себе си преди два месеца, като издаде албума си „Patient Number 9“. В парчетата му партнира друг ветеран на китарата Джеф Бек.

Източник: „Уикенд“