Ново лице, нов пръстен, нова брада. Принц Уилям изглежда е решил да смени външния си вид и не само. Принцът изненада приятели и почитатели с новината, че има нов външен вид, като се появи брадясал в специално видео след Олимпийските игри.

Новият му външен вид изненада мнозина, но съпругата му Кейт стоеше уверено до него. И заяви пред медиите, че се чувства все по-добре и по-добре.
Принцесата дори имаше нов пръстен, явно в знак на обич и за успешното си оздравяване. Новината предизвика доста вълнение.

В последно време двойката се отдръпна от обществения живот, а Уилям се появяваше по-рядко, а съпругата му почти не се появяваше пред камерите. Напоследък обаче изглежда, че Кейт се чувства добре и не крие този факт.

По повод възстановяването й, Уилям дори й направи специален подарък — елегантно бижу, което краси ръката й, вместо сватбения и годежният й пръстени. Мнозина бяха изненадани, но според други това решение е разумно. "Кейт прави чудесен избор. Така носи лек пръстен, който не се натрапва и й е по-удобен", смятат някои. Принцесата неведнъж е споделяла с приятели, че обича годежния си пръстен, но предпочита да не го носи извън официални събития. Причината? — Много е голям и е неудобен за всеки ден, а не защото мисли да остави Уилям заради новата му брада.