Дворецът се опитва отчаяно да спре информация, че принц Уилям е имал афера с придворна дама – твърди в новата си книга скандалният бивш журналист и специалист по кралското семейство Омид Скоби.

Експертът твърди, че дворецът „Кенсингтън“ е положил всички усилия, за да погребе историята от 2019 г., според която 41-годишният принц Уилям е изневерявал на съпругата си принцеса Кейт Мидълтън с общата им приятелка – грозноватата и кльощава Роуз Ханбъри.

Авторът счита, че прессекретарят Крисчън Джоунс дори е предложил на британския таблоид „Сън“ други интимни истории, свързани с кралската особа, в замяна на това да не пише за любовницата.

Роуз Ханбъри, която е омъжена за Дейвид, 7-ият маркиз на Чолмондели, беше дългогодишна приятелка на Уилям и Кайт. Слуховете, изглежда, са сложили край на тази тристранна дружба. Сочената за любовница бе забелязана на възпоменателната сужба на принц Филип през 2021 г. и оттогава е далеч от кралското семейство. 

Принц Уилям кръшнал на Кейт Мидълтън с придворна грозница

Въпреки забежката на Уилям, бракът му с Кейт Мидълтън остава относително стабилен – коментира журналистът. Тази афера така и не вдигна необходимия шум, като за нея свидетелстват единствено неблагонадеждни служители на двореца „Кенсингтън“ – твърди специалистът по кралското семейство.
Източник: „Уикенд“