Принц Уилям и Кейт Мидълтън искат да са близо до Елизабет Втора

Внукът на кралица Елизабет Втора принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се подготвят за факта, че статутът им ще се промени в бъдеще. Херцогът на Кеймбридж е втори по ред за британския трон и за да е по-близо със семейството си до Нейно Величество, двойката е решила да направи сериозна крачка, пише "Daily Mail". Съобщава се, че принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с децата си, ще се приближат до кралицата. Двойката сега живее в двореца Кенсингтън и селска къща в Норфолк. Според изданието херцогът и херцогинята на Кеймбридж обмислят други жилища в район, подходящ за отглеждане на децата им - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Нов дом

Предполага се, че двойката ще се премести във Форт Белведере, резиденцията, където крал Едуард VIII абдикира през 1936 г. "Уиндзор е идеален за тях. Затова те търсят жилища в тази област", каза източникът. Преместването на двойката в Уиндзор ще ги сближи не само с Елизабет Втора, но и с други членове на кралското семейство, включително родителите и сестрата на Кейт.

Предизвикателство за Кейт

Също така още едно предизвикателство се появява при херцогинята на Кеймбридж. Според кралски експерти, Кейт е направила много през последните години, за да създаде по-привлекателен образ на кралското семейство за обществеността. След сватбата й с принц Уилям през 2011 г. хората  са видели, че кралските особи също имат сърце и "кръвта тече в ледените вени на монархията". След многобройни скандали и трагедии, които заобиколиха кралското семейство през 90-те години, това събитие бележи началото на нов етап в историята. Впоследствие Кейт и Уилям отвориха завесата, зад която вътрешният живот на двореца беше скрит в продължение на много години. Те показаха ежедневието си, децата си, като по този начин се сближиха с хората. Постепенно тази тънка нишка на доверие се засилваше и все повече хора бяха пропити от искрени топли чувства към короната и нейните представители. Благодарение на усилията на Кейт кралското семейство наистина се превърна в семейство в пълния смисъл на думата. Изглежда, че миналите сътресения останаха в миналото, но много скоро ще трябва да си припомним какво точно се е случило през този труден период. Действието на биографичния филм "Спенсър", както и новият сезон на "Короната", ще се разиграят точно през 90-те години. [caption id="attachment_677628" align="aligncenter" width="236"]Принц Уилям и Кейт Мидълтън си търсят нов дом сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Принц Уилям и Кейт Мидълтън си търсят нов дом сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Тези проекти могат да съживят най-трогателните моменти в съзнанието на зрителите, като публични скандали, развода на Даяна и Чарлз и последвалата трагична смърт на обожаваната принцеса. Дали яркото изобразяване на кризата може да повлияе на сегашния образ на монархията - само времето ще покаже, предават от tialoto.bg.