Преди дни съобщихме, че след повече от десетилетие на омраза и вражда, бившите съпрузи Иван Христов и Вихра Петрова най-после са заровили томахавките. Разбира се, това не се случи доброволно, а под натиска и молбите на пълнолетната им вече щерка Ава Христова, на която й писна цял живот да ги гледа като куче и котка.

Ава замина да следва в чужбина, а това било голямото й желание - двамата да си подадат ръце Е, подадоха си. И - е, не беше задълго... Оказа се, че примирието на Иван и Вихра изтрая само три дни и отново се върна старата песен.

Причината и този път е Ирина Тенчева, или поне задочно, защото Христов побеснял от публикациите в медиите, че за разлика от бившата му, Ирина се е състарила видимо. Естествено, навсякъде са прилагани и снимкови доказателства за двете дами, но продуцентът, влюбен в жена си, беснеел.

Иван бил убеден, че Вихра има пръст в това и едва ли не е подала идеята на колеги от медиите, които да я изкарват млада и хубава, а Ирина повехнала лелка. Де факто и двете са на едни години - 48, но според потребителите в мрежата, изглеждат откровено различно.

Иван обаче постъпва като любящ съпруг и скача да брани половинката си като разярен лъв.

Източник: Crimesbg.com