Маги Сидерова окончателно е приключила с телевизията – сподели самата тя. Медийната суета вече й е чужда и сега тя се чувства истински щастлива. Преди 5 години тя се омъжи отново и вече носи фамилията на мъжа си – Сидерова, а не Желязкова, както я знаят все още много почитатели.

Бившата манекенка се похвали и с нов бюст за Новата година. След 10 години на стария му минало времето, пък и единият имплант се пукнал. Така че сега Маги Сидерова се пъчи с нови гърди, които привличат мъжките погледи. Но в тялото си тя все повече прилича на ранния Рамбо – коментират хора в социалните мрежи. Не е тайна, че тя не излиза от фитнес залата и е в плен на страстта си по бодибилдинга. На бицепсите й вече може да завиди всеки един атлет, но това едва ли й придава повече женственост...

Пръсна се силиконът на Маги Сидерова

Маги и настоящият й мъж Сидеров се познават от 15 години, но са женени от 5. Тя не е склонна да ражда деца, тъй като смята, че й е отминало времето за това. Има 21-годишен син, а съпругът й има две хлапета от предишна връзка. Двамата често пътуват в чужбина и не изневеряват на стриктния си режим на тренировки.

Източник: „Уикенд“