Водещата и бивша панелистка на Гала - Андреа Банда Банда показа истинското си лице. Вечно усмихнатата богаташка щерка, която постоянно пробутват на екран, заради парите и връзките на татко й, се оказа пълна противоположност.

Да, пред камерите Андреа Бандова е винаги весела и чуруликаща ведро, но навън, на улицата... тотално сменя изражението си. Папараци я изловиха на излизане от столичен магазин, пред който седеше видимо беден човек - уличен музикант.

Човекът свиреше на йоника и явно позна лицето на водещата, защото вдигна ръка към нея за поздрав и й се усмихна. Вместо да отвърне не усмивката и просто да кимне, Банда отпери такъв надменен и презрителен поглед на музиканта, че той се стъписа.

Какво остава да беше бръкнала в чантичката си, за да му даде някой лев, поне за хляб - абсурд. В ръката й бе телефонът, без който явно не може, дамската чанта и торбата с покупки, които беше взела.

"Позорно и срамно отношение, пълна простакеса! Толкова ли няма пет лева да му даде на човека, дори два лева... А отгоре на всичко ще го гледа отвисоко, все едно е английската кралица. Гъска!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com