В страшен потрес хвърли последователите си Мария с последните снимки на лицето си. Чалгарката направи опит да се покаже каква е хубавица и без грим, но постигна тотално обратен ефект - накара хората да си плюят в пазвите, да леят куршуми и да мятат сол през рамо, защото гледката е... сами ще я видите.

Потресаващо: Мария толкова обезобразена, че чак крива! (виж още + ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

В манията си за визия и младост, постоянните посещения при дерматолози и естетични хирурзи, както и с болезнената слабост, Мария се е превърнала в член на семейство Адамс. При все, че това все пак са фотоси, които тя се е решила да пусне в нета, представете си каква е гледката на живо и отблизо.

От лицето на Мара се вижда само една голяма, дълга, че и разкривена джука, а скулите и бузите (то такива тя принципно изобщо няма), са като хлътнали. Цялата й физиономия е болезнено слаба, което изплаши потребителите, свикнали да я виждат главно на професионални фотосесии с тонове макиаж.

"Леле, как я целува тая нейния. Те затова му викат Миро Дзвера явно, щото като му се покаже в тъмното и става на Дзвер. Ама иначе самочувствието до небето и много сме открехнати... Правят се зорлем на чудовища в маниите си да са уникални, а са нищо повече от прости патки всичките", попиляха я в мрежите.

След тази изцепка предполагаме, че Марчето вече едва ли ще се престраши да се покаже "естествена".