От двата стола, казват, се падало лесно на земята и това вероятно скоро ще изпита на собствен гръб Сашо Кадиев. Водещият на "Преди обед", който безцеремонно заряза половинката си Таня Тончева, дарила го с единственото му до момента дете, е напът сам да бъде парясан.

Знаем, че той се влюби до полуда и сложи рога с разклонения на Таня с младата моделка Ивелина Чоева. Двамата са заедно от няколко години и Сашко дори падна на колене по Коледа, за да й предложи годеж, но впоследствие така нямаше продължение.

Чоева чакала сватба, чакала Сашо да се накани да повдигне темата, но уви. И когато тя самата го направила, той започнал да се лигави и да я увещава да си живеят така, както досега, защото не харесвал идеята за брачни окови...

Близки до Чоева разкриха, че наскоро тя се е изнесла от жилището, в което живееха с Кадиев в столицата, когато не са в къщата на Катето Евро в Кокаляне. Ивелина била бясна не само заради излъганите й сватбени надежди, но и заради несериозността на Александър и буквално инфантилното му поведение.

"Сашко се държи като момченце, а е вече мъж. Много по-голям е от Ивелина, но все едно тя му е кака във връзката им. Дай му да се лигави, да играе на игричките си на компютъра, да се налага за всичко.. Ами не може така. Тя се измори и му го каза. Заяви му, че не се ли промени и не види ли мъж до себе си, ще го зареже", разкриха близки до Чоева. Но дали Сашко ще се трогне, това е друг въпрос.