Кариерата на Памела Андерсън е свързана повече с апетитните й форми и огромния бюст. Сега обаче 55-годишната актриса, модел и тв водеща се готви за нещо сериозно – тя ще участва в документален филм за живота и кариерата на легендарната Бриджит Бардо.

Продукцията ще визира завладяващата филмова кариера на френската актриса, както и не по-малко интригуващия й личен живот. Бриджит Бардо, която има платинено руса коса, тъмен грим на очите и завидни извивки на тялото, е иконата на 50-те и 60-те и началото на 70-те години на миналия век заедно с Мерилин Монро.

Когато Памела Андерсън се появи за първи път в хитовия сериал „Спасители на плажа“, много хора забелязват поразителната й прилика с прочутата французойка. И двете актриси са известни с това, че през цялата си кариера са приемали роли на силни и красиви женски образи, но също така и с любовта си към животните и работата си в дейността на екологията.

По-заклетите фенове на Бриджит Бардо пък твърдят, че Памела не може да се мери и с малкия пръст на богинята на френското кино.

„Андерсън е доста късокрака в сравнение с Бардо, чиито бедра „стигат до сливиците“ – твърдят почитатели на Бриджит.

Източник: „Уикенд“