Изрева в мрежата за случката

Сашо Кадиев изрева, че е останал без най-милото си.

Неслучайно мнозина наричат Сашо Кадиев „мамин Сашко“. За никого не е тайна, че той се радва на всевъзможните глезотии, които майка му – известната актриса Катето Евро твори.

Всеизвестен е фактът, че тя е много добър кулинар. Освен това двамата са изключително забавни, креативни и артистични. Именно поради тази причина профилите им се пукат по шевовете от последователи. Напоследък се превърна в традиция Сашо Кадиев и Катето Евро да публикуват клипчета в социалните мрежи, които са доста забавни.

Освен тях, дейно участие във видеата им вземат и двете снахи – бившата Таня и настоящата Ивелина Чоева.

Тези дни последователите на Сашо Кадиев станаха свидетели на това как той остана без най-милото си – тортата, сътворена от мама (Катето Евро).

Почитателите му знаят, че на 30 август Сашо Кадиев е рожденик. По този повод майка му е направила генерална репетиция за шоколадовата торта, която трябва да сътвори за празника. Актьорът и тв водещ се зарадвал на сръчните ръце на мама, че направо занесъл целия поднос на Ивелина Чоева, за да покаже творението.

В крайна сметка обаче мамин Сашко останал без тортата, тъй като Ивелина му я откраднала. Тя дори подчертава, че тортата на свекървата е най-вкусна.

Източник: zajenata.bg