Отмъщението на гримьора или подготовка за Хелоуин? Светлана Гущерова втрещи леко фенове и приятели със снимка от рождения ден на сина си. Моделката позира на стълбите на модерния си дом, в компанията на съпруга си Християн Гущеров. За съжаление идеалния портрет бе помрачен от стряскащия грим, който моделката носеше.

Гущерова изглеждаше като копие на Жокера, а някои от феновете й дори не успяха да я познаят. Не бяха малко и тези, които коментираха, че моделката явно тренира за Хелоуин, а някои зевзеци се пошегуваха, че явно е решила да бъде герой от Готъм тази година. И образът определено й се получава.

Съпругата на Християн Гущеров от доста време търпи критики не само заради манията си пластичните корекции, но и заради тежкия грим, който носи. "Не прилича на себе си", "Колко тона грим има по лицето си?", "Трябва да забранят със закон злоупотребата с толкова макиаж", са само част от коментарите в социалните мрежи.

В действителност като своеобразна модна икона, Гущерова би трябвало да внимава повече какъв пример дава на младото поколение. Бившата плеймейтка, която в момента играе ролята на милионерска съпруга и дори независима бизнес дама, явно все още не може да се раздели с образа на старлетка, който я направи популярна преди години, но може би трябва да смени или гримьора, или стила, тъй като изглежда все по-малко като себе си...