Огромна трагедия покруси семейството на Валери Божинов. Вчера той изгуби биологичния си баща - Емил Божинов, който си отиде от рак на 59 години, още съвсем млад, изразяват съчувствието си негови познати. Емил се е борил с тежката болест от години, но явно тя е взела превес.

Помним, че навремето самият Валери Божинов беше разказвал, че са открили тумор в гърлото на баща му и му е била направена операция в известна столична клиника. След това около името му спря да се шуми, самият футболист премина в "сянка", но днес тъжната вест изненада мнозина.

Огромна трагедия: Валери Божинов изгуби баща си! (СНИМКИ)

Знаем, че Емил Божинов и майката на Валери - Пепа, се разделят, когато той е още малък, а след време дамата се жени отново. Вторият баща на Божинката е Сашо Ангелов, който към днешна дата е треньор на ФК Добруджа, където тренира и синът на Валери Божинов и Алисия.

Колкото до отношенията на Валери с истинския му баща, това, което се знаеше е, че двамата не са особено близки, в смисъл, че не прекарват времето си през ден заедно, но пък са запазили добрите си отношения.

След тежкия удар Валери получи подкрепата на двете си най-близки жени - Николета Лозанова и Алисия, които го дариха с децата му Никол и Валерко. Искрени съболезнования към Валери и семейството му от екипа на Razkritia.com!