Славена Вътова е опозорена и зарязана като мръсен парцал. Последният й любовник, на когото тя разчиташе за финансова подкрепа, след като мъжът й Юлиан Цолов бе разследван за кражби и измами, й би шута. Най-безцеремонно при това.

Както стана ясно преди месец, става дума не за кой да е, а за Димитър Бербатов, който е "оправял" бившата Мис България и преди години. Бербо е имал забежки с не една и две родни дашни гърли като сред любовниците му са Златка Димитрова и Деси Банова (преди да се вземе с Росен Плевнелиев, разбира се).

Повторната заварка със Славена станала по нейно настояване, след като видяла, че джобът й започва да олеква. Славенчето потърсила Бербо и не спряла да му се "отърква" и да му припомня славното креватно минало, докато не го тръшнала в леглото отново. Знаем, че мъжете са със слаби ангели, така че това не е постижение от нейна страна.

Димитър й броеше по няколко хиляди на месец, за да живее добре и да си издържа децата, но след като жена му Елена научила за аферата с Вътова, едва не го убила. Тя заплашила, че ако не спре с тази "никаквица", ще си вземе дъщерите и повече няма да ги види.

"Митко мре за момичетата и няма да позволи нищо да го отдели от тях. А и за Славена изобщо не му пука, просто се забавляваше с нея. След кавгата с Елена обаче й вдигна червения картон окончателно", разкриват близки до него източници.