Много неща сме чували и виждали от Сашо Кадиев, много изцепки също, но подобно нещо не бяхме. Нито пък колегите му и зрителите... Този път му го признаваме - Мамин Сашко изстреля такова разкритие за себе си, което още дълго време ще се коментира в социалките и ще кара хората да се питат: Стига, бе! Тоя наистина ли?!..

Работата е там, че като водещ на гледаното "Кой да знае", Сашо се разбъбри повече от очакваното и призна за себе си нещо наистина потресаващо. А именно - какви ги върши в тоалетната.

Синът на Катето Евро сподели най-чистосърдечно, че... пикае седнал. Да, седнал на тоалетната чиния като жена, защото така му се струвало по-хигиенично.

"Пишкам винаги седнал върху тоалетната чиния, по-чистичко ми е някак. Другото не ми харесва", изцепи са Сашо, но съвсем не на майтап. Той беше напълно сериозен и дори не се сети, че потребителите ще го скъсат от гъбаркане.

"Верно ли бе, Александърчо?! Пишкаш като момиченце ли?! Браво, сладък! Сигурно на обществени места влизаш в дамската тоалетна, че иначе няма къде да седнеш", погнаха го в нета.

Източник: Crimesbg.com