Сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов със сигурност ще се пренесе и в тази година. Тепърва предстои да приключи разследването, а после актрисата да заведе и делото за побой срещу колегата си, чиято любовница е била пред петилетка.

За разлика от нея, самият Вергов се държи достойно и вече два месеца дума не е обелил по неин адрес или по адрес на случилото се. Нещо повече - той е щастлив с жената, която е обичал винаги - съпругата му Ирина Ялъмова, а двамата са посрещнали 2023-та в Южна Италия.

Оказа се обаче, че самата Ялъмова е останала потресена от разкритието на Димитрова, защото по онова време, когато Диана е мачкала чаршафите с Юли, Ирина е била с него. Казано вкратце - Вергов се е поддал на изкушението и й е сложил рога. Макар и за кратко, макар бързо да се е осъзнал какви простотии върши...

"От нея научих изобщо, че са имали нещо. Дойде ми като тътен, като гръм. Не бях подозирала дори... Както и да е, с него си имахме разправиите и скандалите, в крайна сметка успяхме да се разберем, но тя... Знам, че не е редно мъж да се отнася така към жена, но съм твърдо против и не смятам, че подхожда на дама да прави такива циркове", категорична била Ирина пред близките си хора.

Тя ще застане зад мъжа си по време на процеса, а това означава много за Вергов.