Народната поговорка „Таз година булка, догодина люлка“, действа в пълна сила при хубавата новинарка от Би Ти Ви Виктория Готева. След като през миналото лято се венча за 26 години по-възрастния от нея Евгени Димитров – Маестрото, не се е появявала в ефир от месеци, подчертават зрителите. Мълвата носи, че причината за това е бременността й, тъй като иска да я запази в тайна.

 

Виктория Готева беше едно от любимите лица на сутрешния блок на Би Ти Ви. Тя внасяше цвят и нежност в екипа на „Тази сутрин” и зрителите бяха свикнали с хубавото й лице и приятно поведение пред камера. Само че напоследък не я виждат в студиото. Новинарката като че ли се е изпарила от екипа на предаването. На нейно място напоследък работят Поли Гергушева, Ивайло Везенков и Росен Цветков. Къде е Вики?

Визитката й продължава да фигурира в официалния списък с лицата на телевизията, така че не е напуснала. Същевременно обаче не се показва в ефир.

Зад подобно мистериозно изчезване на която и да е младоженка най-често стои бременност, която трябва да бъде запазена в тайна от широката общественост. За разлика от свои колежки като Петя Дикова, Стаси Цалова, Поли Гергушева и Мария Цънцарова, които бяха в ефир до последния възможен момент преди раждането, Вики явно предпочита да се крие от лоши очи. Тя винаги се е старала да пази в тайна личния си живот, включително сватбата си с Маестрото миналата година, от която до ден днешен е разкрита само една снимка. По случайност на мястото: на събитието се оказаха някои журналисти, които съобщиха за брака, иначе сигурно досега никой нямаше да разбере, че Готева се е омъжила за Маестрото.

 

Говори се, че мистерията около брака и евентуалната й бременност не е по нейно желание, а по настояване на нейния избраник. Евгени бил много чувствителен по темата с връзките, защото до момента има 4 деца от 3 различни жени и това винаги е било обект на шеги по негов адрес. Само с една от тези жени е сключвал брак преди Вики. Това е певицата Мишел, от която е големият му син. На години той е почти колкото своята нова мащеха Виктория.

 

След развода с Мишел, Маестрото се влюбва в балерината Радослава Райкова, която обаче заминава за Германия и му разбива сърцето. Следваща в списъка му е Ела Наумова – слабо известна до онзи момент дама, завършила „Публична администрация” в Нов български университет. На 31 декември 2004 г. тя го дарява с близнаци, но единият от тях, за съжаление, е с тежки проблеми и живее само 2 години. Родителите не могат да преодолеят загубата и болката от нея води до крах в отношенията им. Разделят се скоро след смъртта на детето.

 

Идва ред на новата жена в живота на музиканта, който е и тв продуцент. Това е балерината от „Шоуто на Слави” Нели Желева, с която се залюбват зад кулисите на „Шоуто на Слави”. Тя му ражда син на 5 юли 2011 г. След загубата на единия от близнаците си Димитров става много суеверен и държи Нели да пази бременността си в тайна. Явно в момента минава през същото състояние и Виктория, която трябва да стои далеч от публичното пространство, за да не я застигнат уроки.

 

Музикантът и тв водещата си казаха „Да“ на 18 юни миналата година на плаж в Лозенец пред около 50 гости. Към онзи момент той работи само в телевизията на Слави Трифонов, но сега е продуцент на две предавания по Би Ти Ви – „Коя е тази песен?” и „Бягство към победата”.

 

Тази година Евгени отпразнува 55-и рожден ден, а Вики е едва на 29. Преди да вдигнат сватба, двамата въртят любов в продължение на 3 години. Искрата пламва, когато журналистката решава да ходи на уроци по пиано при медийния бос. Ясно е, че от самото начало в тези уроци се е криело и нещо друго, защото хора от нивото на Маестрото обикновено не дават частни уроци на всеки любител. От урок на урок се е стигнало до сватба, а логичното продължение е в семейството да проплаче и бебе.

Източник: Уикенд