Кога беше малко момиченце, кога порасна... Ава Георгиева - дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова, преди месец беше абитуриентка. На бала си тя се представи по-скоро скромно и обрано - в класическа дълга черна рокля, без фрапантни гримове и аксесоари... Казано накратко - семпло и издържано.

Затова и мнозина не могат да повярват, че това сега е същата тази Ава, но... гледката определено не е разочароваща, тъкмо обратното. Мацката, която ни гледа от фотото, сякаш няма нищо общо с доскорошната Ава, или поне с представата ни за нея.

Но ето на - девойката вече е голяма, станала е жена и може да разполага със себе си така, както намери за добре. Чудим се екстеншъни ли виждаме в косата й, която е необичайно дълга, или е ефект от програмките на телефона, но със сигурност й отива.

Най-много й отива обаче белия топ, който е толкова оскъден, че идеално разкрива тънката талия и като цяло грациозната фигура. Широките панталони надолу правят Ава още по-секси, нещо като съвременна версия на принцеса Шехерезада.

"Баща й ще трябва да я пази много, защото келешите сигурно се избиват за нея още от училище. Да му мисли опосумът", коментират потребители в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com