Пълен провал се оказа опитът на Мелиса Дьонгел да залюби бъж – пишат с ирония турските таблоиди. Красивата актриса излезе на няколко срещи с футболиста от „Фенербахче“ Самет Акайдин, но двамата не успяха да задълбочат отношенията си – отбелязват изданията в южната ни съседка.

„И аз, и той си дадохме сметка, че няма смисъл да продължаваме“ – признава екранната Сюрея от „Намери ме“ в интервю за популярен истанбулки таблоид.

Г-ца Дьонгел е една от най-красивите туркини, но досега не е имала гадже от силния пол. Тя винаги е засичана само в дамски компании. Според истанбулската преса Мелиса намразила мъжете заради баща си който в деството й я смазвал от бой и й посягал сексуално. Днес родителят й е в затвора и ще излезе на свобода след 15 години – припомнят запознати с присъдата му.

Мелиса Дьонгел опита с мъж и не й хареса

Звездата от „Намери ме“ и „Нашата история“ била обладана за сефте от татко си още в 8-и клас. Впоследствие се оплакала на майка си, но тя не й повярвала.

През 2021 г. г-ца Дьонгел преживя инцидент, който допълнително засили дистанцираността й от мъжете. Побеснял от ярост психар подгони актрисата с наточен касапски нож, като екшънът се разигра край блока й.

Слава богу, полицията пристигна навреме и предотврати проливането на кръв.

Източник: „Уикенд“