Актрисата Мелиса Дьонгел показа невероятна дързост, която рядко се среща в консервативна Турция. Южната ни съседка е пълна с красиви актриси и фотомодели, но те избягват да се разголват в провокативни фотосесии, както колежките си на Запад, защото в пуританските среди на голотата не се гледа с добро око. Мелиса обаче е повече от дръзка...

Пред камерите на фотографа Джем Палат красавицата е позирала с широко разтворено деколте, точно по западен тертип, разкриващо прекрасна гледка към свежия й бюст. А подобна дързост въобще не е често срещана сред звездите на югозападната ни съседка!

Таблоидите в Турция не спират да злословят по адрес на Мелиса най-вече заради интимната й ориентация. Жълтата преса пише, че красивата актриса е почитателка на ласките на Сафо и затова досега не е имала гадже от мъжки пол. Пресата припомня, че Мелиса Дьонгел опита да опровергае тези слухове, като започна да излиза с рапъра Сефо. Но до леглото едва ли са стигнали, тъй като красавицата все още, а може би и завинаги ще си остане отчуждена от силния пол.

Причината за тази психологическа бариера се крие в ранното детство на актрисата. Според турските издания младата г-ца Дьонгел намразила неистово мъжете заради баща си, който в детството й я смазвал от бой и й посягал сексуално. Днес разюзданият й родител е в затвора и ще излезе навън едва след 15 години.

Сюрея от „Намери ме“ така и не може да си легне с мъж

Мелиса е дете от смесен брак и на това се дължи рядката й хубост – майка й е рускиня, а баща й турчин.

Източник: „Уикенд“