Дарина Павлова уточнява, че забавното фото е направено в Малибу

Маймуна си изгуби ума по богатата вдовица Дарина Павлова.

Оказва се, че Дарина Павлова не действа като магнит само на младите мъже, а и на маймуните. Тя бе „нападната” от маймуната, която преди известно време се снимала в кино лента и поради тази причина вече може да бъде определена като знаменитост. Маймуната гушнала с цялата си любов Дарина Павлова, която напоследък се снима с редица звезди. Госпожа Мулти изобщо не се притеснила от непредвидената случка. Дори напротив. Сега веселата вдовица гордо разпраща снимката на приятелите си в социалната мрежа Фейсбук. Дарина Павлова уточнява, че забавното фото е направено по време на парти в Малибу, където си отдъхва в момента.

[caption id="attachment_420777" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова уточнява, че забавното фото е направено в Малибу Дарина Павлова уточнява, че забавното фото е направено в Малибу[/caption]

В началото на този месец Дарина Павлова, която е на 51 години показа, че няма никакви намерения да се остави на възрастта. Вдовицата на боса на „Мултигруп” – Илия Павлов изглежда повече от зашеметяващо. Близки до нея разкриват, че тя не щади средства и усилия да се поддържа млада и резултатът е на лице. Дори и на тази възраст може да се похвали с форми на модел, за които мнозина млади момичета биха могли само да й завиждат. Преди броени дни Дарина Павлова пусна своя снимка в социалната мрежа Фейсбук, на която е облечена само с оскъден бански костюм. Прави впечатление, че тя изобщо не се притеснява, че завистниците ще я гледат под лупа и биха могли да открият някакъв дефект във визията й. Това просто няма как да се случи, защото госпожа Мулти се е погрижила такъв изобщо да няма.

Изкусителният кадър е заснет на любимия на Дарина Павлова Изумруден бряг – крайбрежието на остров Сардиния, в Италия. Именно на това място навремето веселата вдовица се запозна със скандалния италиански премиер Силвио Берлускони. В началото на месеца госпожа Мулти отдъхваше там на баровска яхта с приятели, с които се разхождаха цял ден по оскъдно облекло. Повече от очевидно е, че се е отдала на живота, след като неотдавна бе зарязана от чаровния младок Джулио, пише pik.bg.