Майката на най-заможния човек в света Илон Мъск – Мей, не спира да вълнува почитателите си в социалните мрежи. 75-годишната моделка изненада последователите си с фотосесия на гръцката версия на сп. „Ин стайл“.

На един от фотосите, заснето на слънчевия гръцки остров Санторини, тя демонстрира невероятната си фигура в разголена лилава минирокля с шлейф, натруфен с пера, като в този тоалет дългите й, стройни крака изглеждат повече от фантастично. Визията си достолепната г-жа Мъск е допълнила със златни сандали на ток и контрастен грим, включваш тъмни сенки върху клепачите.

„Съвършено изумителна и възхитителна“, „Какви крака само“, „Самата елегантност“, „Годините само я красят“ – възхищават се потребителите в социалните мрежи.

В интервю за изданието баба Мъск говори за прекрасните и ужасни моменти от живота си, включително за ролята си на жена, съпруга и работеща майка.

Последователите на Мей Мъск в инстаграм надвишават 600 хиляди, но въпреки това тя остава в сянката на гениалния си син. Мей познава бедността и е предала на наследниците си благородния хъс с много труд да се стремиш към върха.

Майката на Илон Мъск заголи бедер

За Илон майка му казва, че когато бил малък, обичал да чете абсолютно всичко, но за разлика от нея, не забравял нищо прочетено. Мозъкът му бил като компютър. Нарекли го Енциклопедия, понеже научил наизуст "Британика" и енциклопедията на Колиер.

Източник: „Уикенд“