Мария усети, че мирише на развод и обърна плочата!

Мария чалгарката усети, че нещата с Миро Дзвера започнаха да куцат и мирише на развод, затова смени плочата. Всъщност Отварачката пак подкара старите си и изтъркани номерца, но от тях личи, че се е изплашила да не й бият шута. Знаем, че преди дни тя демонстративно изтри общите си фотоси с Мирослав Соколов, тъй като двамата са скарани. След като той не се впечатлил особено обаче, тя запяла стара песен на нов глас.

"Мара започна да му говори, че ще се връща на сцената и ще възобнови кариерата си, което означава, че постоянно ще пътува и ще я няма, а той нека се чуди с кого е, къде и какви ги върши. Плаши го, че има много познати мъже, при това заможни, които да й помогнат с работата. Намила, усуква, фантазира и ето на - Миро й се върза и се помириха, засега...", разкриват близки до семейството на заралийката.

И добавят, че Миро Дзвера е още сравнително неопитен с нея, тъй като бракът им е от едва шест месеца. Бившите й мъже като Митко Андонов и като Християн Гущеров обаче били добре запознати с плитките й номера. А и Мирослав още имал чувства към нея, защото когато били добре, тя го лигавела и се раздавала в спалнята.

"Веднъж да й усети подхода и ще му писне. Тогава такъв шут ще й бие, че ще се озове на другия край на планетата. Но още й се връзва, още му дреме. Даваме им не повече от две години, дори и това са много", коментират източниците. На същото мнение са и последователите в нета на Мара, убедени, че госпожа Соколова ще остане с пръст в уста.

Източник: Уикенд