Мария Силвестър е в трудна ситуация, а и без мъж!

Без работа, пък и без мъж се оказа по едно и също време Мария Силвестър. Синеоката водеща си вадеше добри парички от "Бригада наш дом", а и от рубриката си в "Мармалад", но изведнъж телевизията реши да спре не едното, а и двете предавания наведнъж. Така кранчето на Силвестър рязко спря, а мнозина се чудят как се издържа.

Знаем, че Мария обича да пътува и да живее, без да си брои стотинките, но явно в момента разчита предимно на своите спестявания. Да, тя още заработва като модел, макар да е на 45, но сме наясно в какви мижави размери за хонорарите на родните манекени. Силвестър се кани да пуска рубрика в Тубата, а също и да издаде книга, но тези проекти са още на фаза идея.

От друга страна тя е свободна и откъм романтичен план. Откакто се раздели с младока Михаил Пенев, който буквално можеше и да й бъде син, Силвестър се е посветила на себе си и на детето си Давид, който вече е тийнейджър. Фурията не искала да поглежда мъж на този етап, защото Мишо достатъчно й скъсал нервите.

"Дано новият, който ще си хване, поне да й пасва на годините. Че с тези пикльовци всички видяхме какво става - само ядове и да ги дундуркаш като квачка. На Мария й трябва един улегнал и готин пич, а не някакъв инфантил", коментират хора от обкръжението й.