Той е категоричен, че не е сгрешил в преценката си

Маги Халваджиян взриви бомбата с разкритията, които направи за Краси Радков. Това се случи на финала на шоуто за имитации.

Разкритията му разпалиха вълна от коментари в социалните мрежи. Оказва се, че е съществувал голям риск актьорът да не вземе участие в шоуто.

Маги Халваджиян взриви бомбата с тези разкрития за Краси Радков

По време на традиционната си реч на финала, Маги Халваджиян сподели, че е потърсил Слави Трифонов, който е мениджър на Краси, за да се разберат.

Той споделил с Дългия, че много иска актьорът да е част от Капките.

След разговора Слави Трифонов му обещал, че ще говори с подчинения си. На следващия ден Краси потърсил Маги Халваджиян и му споделил, че е много развълнуван, че ще води шоуто за имитации.

В този момент обаче продуцентът го сюрпризирал с новината, че не го търси за водещ, а за участник. След последвалата тишина, актьорът заявил категорично, че се отказва, защото няма певчески умения.

Отначало Краси влязъл с голямо недоверие във формата, тъй като не смятал, че има певчески способности. С всяко следващо изпълнение на сцената обаче, той задобрявал все повече и повече. В крайна сметка продуцентът не крие задоволството си от правилната му преценка, предвид факта, че именно актьорът излезе като победител от юбилейния сезон на шоуто.

Източник: show.blitz.bg