Люси Дяковска проговори за сполетялата я трагедия.

Тя сподели, че след като изгубила майка си, дошла пандемията от коронавирус, която завладя целия свят. Така певицата изведнъж останала сама в парк „Кайлъка“, където гледала майка си, след като получила тежкия инсулт, който я оставил инвалид.

Причината за това да стои с часове сама в парка била, че искала да усети отново живота, който й бил изтръгнат от душата. Именно това било мястото, което успяло да й вдъхне поне малко надежда.

Това сподели Люси Дяковска в ефира на bTV по повод зараждането на великолепната й идея плевенският парк да бъде съживен отново.
Тя е категорична, че чрез този пример, направеното за парка не се руши.

За себе си казва, че е открила нейният смисъл да се върне отново в България и допълва, че всеки има своя мотивация. Тя се е почувствала длъжна да направи нещо за страната си.
По отношение на природата ни, казва, че е нещо наистина огромно и много значимо. За съжаление обаче ние често пъти подценяваме важността й, а и я считаме за нещо твърде малко.

Казано с други думи я приемаме като даденост. Именно поради тази причина с течение на годините забравяме какво трябва да правим с места като парковете.
Източник: zajenata.bg

Люси Дяковска със силни думи за сполетялата я трагедия