Новата звезда на попфолка, която се превърна за раз време в идол на тийнейджърите, чукна 22 години на 27 април в компанията на приятели и колеги.

 

Лидия чукна 22 в компанията на възлюбения си, колеги и приятели

Купонът бе в дискотеката на Коцето, където същата вечер участие имала Преслава. Добричлийката отправи сърдечни поздравления към рожденичката, след което я покани да се качи на сцената при нея за дует. Това разбира се не е изненада, предвид общата им песен „Горчиви истини“.

 

След това към кадрите от партито в Инстаграм, Преслава написа: „С най-сладката рожденичка!“. Лидия пък побърза да й отвърне, че е уникална и да й благодари за отношението. Преслава на свой ред й даде картбланш, отговаряйки й да заповяда отново.

 

На партито на Лидия присъстваха много от колегите й, включително и Галин. Сред подаръците бяха огромни цветни букети и плюшени играчки. Лидия бе избрала розовия цвят за украсата, както и за тоалета си. Разбира се имаше и торта. 

Приятелят й – рапърът Атанас Колев бе неотлъчно до нея през цялата вечер. Двамата се радват на хармонична любов от доста време насам, но избягват да афишират връзката си.

Източник: Уикенд