Леле мале!!!!! Само това може да се каже, а и това възкликват потребители в нета, виждайки за първи път гаджето на малкия Валерко. Да, същият този Валерко - синът на Алисия и Валери Божинов, който не само порасна, но и вече е влюбен.

Тийнейджърът е на 16 години и официално се похвали с първото си гадже в нета. Момичето се казва Ивет Кочова и най-после лицето й излезе наяве. Профилът й в Инстаграм е затворен, но пък във Фейсбук е предоставила щедро снимки за общо гледане.

Лелеее!!! Ето това гадже заби синът на Алисия! (ще се справи ли Валерко с тази мацка - ОГЪН СНИМКИ)

Ами, какво да кажем, освен - УАУ?! И това, че на неопитния Валерко ще му е доста трудно с такова огън маце. Поне така изглежда Ивет на фотосите - прави впечатление на доста разчупено и "открехнато" гадже, умеещо да се гримира, да позира и да гледа с типичния "премрежен" поглед.

Лелеее!!! Ето това гадже заби синът на Алисия! (ще се справи ли Валерко с тази мацка - ОГЪН СНИМКИ) - Снимка 2

Вероятно е още малка за такива неща, но ето на, времената се менят. Със сигурност Кочова изглежда по-голяма от сина на Алисия, но сме сигурни, че се дължи на факта, че момичетата винаги съзряват по-бързо.

Лелеее!!! Ето това гадже заби синът на Алисия! (ще се справи ли Валерко с тази мацка - ОГЪН СНИМКИ) - Снимка 3

Явно двамата с Валерко са гаджета сравнително отскоро като вече си правят подаръци и се наричат "другата ми половинка". Мило и сладко, нали?! Е, първата любов невинаги е дълготрайна, но определено е запомняща се. Пожелаваме им и двете!

Източник: Телеграф