Кубрат Пулев скастри Слави Трифонов в ефир!

В телевизионен ефир Кубрат Пулев скастри политика Слави Трифонов, без окото му да мигне. Кобрата изказа мнението си за ситуацията у нас, още повече, че самият той имаше амбиции някой ден да реализира своя партия или движение. Засега обаче той остава настрани от политическия живот, защото смята, че има какво още да даде на спорта.

"Гледам ги днес нашите политици и се чудя дали да се срамувам, дали да се гневя, или да се смея. За мен най-голямото разочарование за хората е Слави Трифонов. Партията му също, но главно той. Той излъга хората, а после започна да прави, каквото си иска, да се цупи, да взима еднолични решения и дори не застана с лице пред всички, а излиза само на записи. Излъга българите и се скри. Срамота", коментира Пулев.

Той призна, че е гласувал за ПП на предишните избори, но и от тях не е доволен и смята, че не са се справили. "Голямо доверие им даде народът, издигна ги от раз, но те не успяха да оправдаят очакванията и се издъниха. Не казвам чия е вината, може би липсата на опит в политиката, но е факт, че не се справиха", каза Кубрат.

Той призна, че многократно са го канили в политиката и са му предлагали дори министерски постове, но винаги е отказвал. "Не искам да навлизам в тези мръсни води, поне не и на днешно време. Аз работя за спорта, а не за себе си и смятам така и да продължа", заяви Пулев.