Кои сме ние да съдим момичето и да му нареждаме в кого да се влюби?! Никакви, разбира се. Крисия Тодорова има правото да избира сама и тя го направи. Младата певица за първи път показа снимки с гаджето си, което е първата й любов, защото досега бе отдадена само на музиката и ученето.

Крисия, верно ли?! Наистина ли това е гаджето ти?! (младата певица шокира с избраника си - СНИМКИ)

Нейни последователи обаче моментално скочиха и заявиха, че въпросното момче не й отива. Как го разбраха при все, че от целия него се виждат само краката, не е ясно, но бунтът на някои потребители е срещу татусите, които украсяват тялото му.

Крисия, верно ли?! Наистина ли това е гаджето ти?! (младата певица шокира с избраника си - СНИМКИ) - Снимка 2

На снимките, които Криси пусна, се вижда как двамата са седнали на една твърде скромна масичка със салатка и кебапчета, които май делят по равно. Което ще рече, че и момчето не е син на богаташи. Това, поне според нас, говори добре за Криси, която явно не се влияе от парите, но фенове я подлудиха.

"Верно ли си се хванала с момче, пълно с татуси като някой затворник или моряк от едно време?! Ти си нежна, образована, умна и талантлива, избери си момче, което ти приляга! Само да не се окаже и че този е някой рокер, като си спомним как беше се барнала и самата ти на бала си. Мисли, момиче и си опичай ума, че сега му е времето", коментират в нета.