Крисия, прекрасната сладурана Крисия Тодорова, която влюби България в себе си още с първата си поява при Слави Трифонов, днес е неузнаваема. Не като визия - не, а като поведение. За разлика от повечето си връстнички, Крисия, която след дни ще стане на 19, няма нито хиалурон, нито филъри, нито импланти. За което я поздравяваме - браво, Криси!

Друго обаче разтревожи феновете й потребителите в нета, а именно новата визия на Крисия, която прилича досущ на битник. Момичето бе забелязано по столичните улици в дънково яке и дънки, но толкова развлечени и изсулени, че да се чудиш това тя ли е, клошар ли е.

Крисия шокира столичани: Пуши по улиците и смуче вино с татуиран непознат! (какво се случва с нея - СНИМКИ)

До нея вървеше момче, барнато в същия тип "облекло" и с безумни татуси по лицето. Двамата са облечени очевидно по рап модата, но всички знаем с какво е свързан основно рапът - с дрога.

Крисия шокира столичани: Пуши по улиците и смуче вино с татуиран непознат! (какво се случва с нея - СНИМКИ) - Снимка 2

Е, Крисия вече пуши, макар да дърпа от електронна цигара. Грозно впечатление прави фактът, че даровитата госпожица, при всичката си култура и възпитание, опъва цигарата, вървейки по улиците - ами, каруцарско е.

След това тя и момчето, за което не е ясно още дали е гаджето й, влязоха в заведение, където сервират вино и си поръчаха. Крисия продължи да пуши и явно е пристрастена, а това, че надига винцето от обяд, не е по-малко тревожно.