Когато беше малка, едва на девет годинки, тя се превърна в най-най-обичаното дете у нас. Крисия Тодорова беше символ на сладост, талант, невинност, хубост и какво ли още не, превърнало я в национална любимка. Днес, когато вече е на 19 години, певицата от Разград е все така чаровна и талантлива, но...

Има го това "но" и то е свързано с промяната й, която е напълно нормална, но която не може да се приеме нормално от мнозина. Свикнали да виждат Крисия като сладурчето на десет годинки, хората сякаш отказват да видят, че тя е вече жена. Да, твърде млада още, но жена.

Крисия, какво правиш: Порасналата чаровница се държи като бръмчалка! (СНИМКИ)

А като за капак самата Криси започна все по-често да се прави на провокативна изкусителка, да показва прелести с все по-дълбоки деколтета, да чупи стойки, да издува устни пред обектива и още, и още... Някои откровено се дразнят на това и директно я питат бръмчалка ли смята да става, докато други я оневиняват с предположението, че просто живее в такава действителност и се опитва да бъде в крак с нея.

Крисия, какво правиш: Порасналата чаровница се държи като бръмчалка! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Какво искате от момичето, да плете на две куки или да шие гоблени на 19 ли?! Ами така се носят всички, прави го и тя. Но има далеч повече ум в главичката си, за да разграничава медийния си образ от реалния. Много сериозно момиче е, оставете я да си живее живота", защитават я потребители в нета.