Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, отново оглави негативна класация. Тя стана най-нехаресваната знаменитост в анкета на британска социологическа агенция. Съпругът й пък е на почетното четвърто място – сочат данните от Острова. Вечно мрънкащият Хари и самозабравилата се и нагла Маркъл – така във Великобритания описват двете знаменитости.

На второ място в класацията за най-омразни звезди е не по-малко известната американска актриса Амбър Хърд, която се прочу със скандалния си развод със звездата от „Карибски пирати“ Джони Деп, който има огромна фенска маса. И колкото Деп е обичан и почитан, толкова повече бившата му половинка събира негативен вот. Още повече, че разводът им убеди хората, че Амбър е една алчна и жалка лъжкиня.

Третото място зае тв звездата Елън Дедженеръс. 66-годишната тв водеща беше главната звезда на шоу, което продължи цели 19 сезона – от 2003 до 2022 г., преди да се окаже, че се е гаврела с персонала и сътрудниците си.

В челната петица попадна и американската тв водеща и продуцент Опра Уинфри. Именно на нея през март 2021 г. принц Хари и Меган Маркъл дадоха интервю, в което обвиниха близките си в безразличие, постоянен натиск и дори расизъм.

Източник: „Уикенд“