Ким Бейсинджър и на 63 е с ангелско лице и тяло на богиня, вижте как го постига

Ким Бейсинджър е една от най-чаровните блондинки стред холивудските актриси. Която въпреки, че наближава седмото си десетилетие никой не й дава повече от 40 години. Актрисата, която е носителка на „Оскар” се намира на 12 място в списъка на „Плейбой” за най-желаните жени на 20 век. С порцелановия тен и очарователните  черти на лицето си тя е доказателство, че за някои жени годините са просто цифри. Ким има своя тайна за фантстичния  си външен вид. Която разкри за световните таблоиди. Бейсиндър признава, е винаги се е придържала към следните 5 правила:
  1. Не излагайте кожата си прекалено дълго на слънце
  2. Никога не яжте месо. Ама никога и за нищо на света
  3. Сутрин не мийте лицето си след ставане. По време на сън кожата произвежда колаген. Който е в основата на младежкия вид
  4. Поне веднъж на месец си правете пилинг с морска сол
  5. Гримирайте се, но умерено. Така, че другите от страни да не забелязват грима
Ако някой се чуди не е ли вредно да не си почистваме лицето след нощния сън Бейсинджър има своето обяснение. За това правило, което спазва за да поддържа младежкия си вид, предават от елктронното издание tocka.com. Актрисата твърди, че преди лягане лицето трябва да се почисти с подходящ почистващ крем или лосион. През нощта кожата се възстановява посредством мазнините. Които й придават свеж и млад вид. Затова не практикува хигиенната дейност, с която започва деня си цял свят.