Всеизвестен е фактът, че актрисата Катето Евро не е от срамежливите, дори напротив – според мнозина, тя е доста разкрепостена.

 

Въпреки своите 66 години, едва ли някой би дал такава възраст на духа й, който остава повече от младежки. Истината обаче е, че за разлика от голяма част от известните личности у нас, тя нито крие годините си, нито пък прави всевъзможни опити да изглежда като 20-годишна.

 

Нещо повече – Катето Евро никак не се притеснява от факта, че върху лицето й са изписани бръчки, дори се гордее с тях. И определено има за какво да е горда, защото в последно време все по-малко хора получават привилегията да остареят.

 

Актрисата не само, че не прави опити да прикрие бръчките си, а дори напротив – демонстрира ги. Тя си направи снимка в личен план, за да може да се видят всичките й бръчки, при това до най-малките детайли.

 

Макар да е повече от доволна от ролята си на баба и с внучка й да са неразделни, навремето тя бе един от секссимволите на българското кино. По-паметливите от вас вероятно си спомнят, че тя дори лъсна на корицата на мъжко списание така, както майка я е родила.

Източник: plovdiv24.bg

Катето Евро заяви, че не се срамува и си показа… (ФОТО)