Известната актриса Катето Евро се видя в чудо.

 

Както вече ви информирахме, къщата й се напълни не с едно или две бебета, а с цели седем. За никого не е тайна, че открай време актрисата се обожава животните. Поради тази причина тя често прибира уличното куче или котка и се грижи за бездомни животинки.

 

Кученцето, което роди е домашният й любимец порода, джак ръсел. Животинката се окучи с цели седем бебчета. Вероятно си спомняте, че преди няколко дни тя лично се похвали с потомството си. Дори стана ясно, че внучка й, която носи нейното име, вече е дала имена на дребосъците. Освен това, малката Кати, която от тази година е ученичка, няма търпение да се прибере от училище, за да гушне малчуганите.

 

Синът на Катето Евро – Сашо Кадиев също не пропусна да се похвали с увеличения брой на домочадието. Той дори публикува снимки в профила си в Инстаграм.

Малката Кати е дала обещание не само на баба си, а и на баща си, че ще полага грижи за малките палета и за момента все още го спазва.

Тя е дала и имената на всички малчугани.

 

Едно от кученцата тя кръсти на баща си. Така и не става ясно обаче какви имена е дала на останалите палета.

Катето Евро пък обяви, че когато пораснат достатъчно, кученцата ще бъдат предадени в ръцете на новите им стопани. На този етап още не е разяснила условията, при които ще се случи това.

Източник: pik.bg

Катето Евро се видя в чудо