Синди Крауфорд си спомни за срещата си с принц Уилям, след като името ѝ беше споменато в "Короната".

"Все още си спомням как посетих двореца Кенсингтън, за да се запозная с [принцеса] Даяна и тийнейджъра Уилям (който току-що беше открил "Супермоделите")." 57-годишната Крауфорд написа чрез Instagram във вторник заедно с клипче от сезон 6 на сериала на Netflix, където тя присъства индиректно на плакат.

В сцената принц Филип посещава Уилям, представен съответно от Джонатан Прайс и Ед Маквей, в общежитието на гимназистите. Съпругът на кралица Елизабет II разгледал плакатите на жени на стената на тийнейджъра.

"Няма от какво да се срамуваме", отбеляза Филип, преди да попита: "Имат ли имена?"

След като тогавашният тийнейджър назова "Клаудия Шифър, Синди Крауфорд и Наоми Кембъл", Филип каза: "По мое време това бяха Рита Хейуърт, Бети Грейбъл и Лана Търнър."

Когато попитал дали тези прякори "означават нещо" за внука му, Уилям казал "не" и поклатил глава.

"Разбира се, че не", отвърна Филип със смях.

Макар че Кембъл все още не е взела отношение по споменаването ѝ в популярното предаване, Шифър публикува отново сцената в своята Story с множество емотикони на сърце.

Уилям се запознава с Крауфорд и Кембъл, както и с Кристи Търлингтън, когато е "на 12 или 13 години", а преди това разказва пред зрителите на "Даяна, нашата майка", че е бил "някак поразен" от присъствието им.

Източник: pagesix.com